Dag 9: dinsdag 4 juni 2002

Werken aan het verslag

Ook vandaag gaat de wekker op tijd, want we moeten aan het werk! We starten weer met een heerlijk ontbijt en dan splitst onze projectgroep zich op, inductief en deductief apart. Ik ga samen met de andere deductieven Vincent en Luyten te voet naar de universiteit om te werken aan het verslag.

Onderweg naar de universiteit komen we een heel leuk plekje tegen op de campus en omdat het heerlijk weer is, gaan we hier van start. We lezen het verslag door en bespreken het plan van aanpak Tegen lunchtijd gaan we naar de kantine van de universiteit om een broodje te eten en dan gaan we naar het computerlab om verder te werken aan het verslag. Omdat we nog een paar vragen hebben, hebben we ’s middags ook nog een gesprek met Ton, één van onze begeleiders.

Aan het einde van de middag gaan we weer lopen terug naar het hotel. Het is ondertussen weer ontzettend warm geworden, dus als we in het hotel zijn moeten we even uitpuffen….. We trekken ons allemaal even terug om te rusten, maar om 8 uur hebben we weer afgesproken. Vanavond gaan we met nog een andere groep uit eten in Little Italy.

In Little Italy is het enorm druk en er is bijna geen parkeerplaats te vinden. We parkeren daarom maar op de parkeerplaats van een restaurant, maar we zijn dus wel verplicht om daar te eten. Het is een gezellige tent, met een sfeervol terras en vanavond eten we lekker buiten. Het is ontzettend gezellig, maar het eten valt heel erg tegen. Verschillende dingen moeten terug naar de keuken omdat ze koud zijn….. en echt lekker is het ook niet. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

Na het eten wandelen we nog even rond in Little Italy en dan gaan we nog gezellig even naar Jillian’s.

Geen opmerkingen: